Kdo jsme

Parta lidí, které dala dohromady situace kolem koček v Litoměřicích a jeho okolí. Kočičí útulky v nejbližším okolí jsou přeplněné a situace je velmi vážná. Kočky žijící bezprizorně v ulicích města, koťata neustále se rodící u nezodpovědných lidí – množitelů. Dali jsme se dohromady, abychom společnou silou pomohli změnit tuto situaci, zatím na vlastní pěst s pomocí dárců a dobrovolníků.

Věříme, že i město Litoměřice a jeho radní pomohou a vyjdou nám vstříc v pomoci opuštěným, ztraceným anechtěným kočičkám. Naším snem je Kočičí azyl s kavárnou a klubovnou. Zatím se snažíme nalezeným kočkám poskytnout veterinární ošetření v naší spřátelené veterinární ordinaci Labe – MVDr.  J. Chabady,  kde kočičky a kocourky necháváme kastrovat. Spolupracujeme s kastračním programem Kaspro a díky němu můžeme pomáhat ještě více.

Nalezeným kočičkám poskytujeme dočasný domov u Martiny, Ivany, Stáni, Jáji, Radky a Sárinky. Vše co děláme, je na úkor našeho volného času, často i domácnosti, rodiny, relaxu, ale tak to prostě bývá, když se člověk věnuje dobrovolnictví. Energii do dalšího pokračování dostáváme nazpět od našich zachráněných kočiček, kocourků, koťátek a dalších zachráněných zvířátek.

Stále hledáme do naší party nadšence a milovníky zvířat. Naše pomoc se nezaměřuje jen na kočičky, ale péči poskytujeme všem potřebným zvířatům. Mezi zachráněnými je několik psů, ježků a havran.

Věříme, že se nám naše plány a sny spolu s vámi vyplní a kočičkám bez doma se bude v Litoměřicích žít lépe.

Děkujeme za sdílení!