Bonifác, odrostlé kotě, odchycené jen kvůli kastraci z …

Bonifác, odrostlé kotě, odchycené jen kvůli kastraci z obce Podbradec, kde jsme dali již kastrovat bezmála 7 kočiček, které se zdržují na pozemku starší paní.
I toto řešíme, kastrace jsou základ a pořád je kočiček čím dál více i přes to, jak se všichni co máme Spolky, Útulky snažíme. My jsme od ledna tohoto roku překročili číslo 200 kastrovaných koček/ kocourů. To je obrovský počet koťat, která se díky tomu nenarodí. Stále ale nabídka hlavně vesnických domomnožičů roste 😨 Co s tím? KASTRUJTE, kastrujte každou kočku, kocoura, kteří se u vás usídlí. Neřešte, že není vaše..pokud kočku krmíte a je evidentně bez domova, stáváte se zodpovědni za kočku, jste majiteli. S tím souvisí i kastrace, nestačí jen krmit. Pak nám píšete, že cizí kočka u vás porodila koťata, která vy nechcete, vy jste kočku jen…krmili 🙄 a malér je na světě. Každý útulek, spolek, který pomáhá zvířatům má stop stav…Je šílené období a není už kam ty nebohé kočičky dávat‼️
💙 Bonifác je jeden z nich…kam s ním? Sice je krmen…ale je bez domova 😔
Nechá se pohladit, sice v kleci, ale nechá na sebe šáhnout, chceme mu dát šanci na domov. Najde se někdo pro cca 7 měsíčního kocourka?
Necháme si ho u nás pár dní, ale pak…nevíme co dál, vrátit na ulici? 😔
Pokud by jste, chtěli Bonifácovi, alespoň přispět na kastraci a krmivo,budeme rádi❤
➡️ https://www.darujme.cz/darovat/1201102
Nebo:
– provozní účet: 2501714887/2010

– transp. účet: 2001169405/2010 (bude vidět vaše jméno)

Děkujeme i za sdílení, bez vás bychom pomáhat nemohli 🍀

Source

Phone:728 466 941