Nalezená koťata v bedýnce v obci Travčice Děkuji Veroni…

Nalezená koťata v bedýnce v obci Travčice
Děkuji Veroni…

❗Nalezená koťata v bedýnce v obci Travčice❗
Děkuji Veronice, že je vzala do bezpečí, jen co se uvolní místo vezmeme je k nám. Bohužel situace s kočičkami je už k pláči. Díky našim spoluobčanům CO NEKASTRUJÍ ☠
Prosím spojme síly a zatlačme společně na všechny naše sousedy co neustále množí bezhlavě kočky. Zatlačme na naše zastupitele, starosty nechť podpoří kastrace v obcích. Bez toho tu budeme po celý rok den co den, zachraňovat zbytečně namnožené kočky, strádající, umírající. Řekněme společně STOP MNOŽENÍ A TÝRÁNÍ. Každý z nás může něčím přispět.
My vás nyní prosíme o podporu, jak finanční veterinární ošetření a léky nejsou zrovna levná záležitost a to samé kvalitní krmivo nebo třeba stelivo. BEZ VAŠÍ POMOCI TO PROSTĚ NEZVLÁDNEME..
Veronika vlastní eshop s krmivem, doveze nám vše přímo ke kočičkám a protože i ona zachraňuje roky kočičky, chceme jí podpořit. Nakoupit pro nás můžete i u ní :“Mazlíčkův svět – prodej krmení a doplňků pro psí a kočičí mazlíčky“ https://www.mazlickuvsvet.cz, momentálně se nám hodí krmivo Royal pro koťata a stelivo Brit. Děkujeme❣

#kockyhledajidomov #sozlit #milujemekocky #kastruj #adoptuj #nekupuj #adopcemasmysl

🐾 https://www.spolekprozvirata.cz 🐾